Сьогодні стартує Черкаський книжковий фестиваль

У столиці області три дні працюватиме Черкаський книжковий фестиваль. Очікується візит відомих письменників – Володимира Вятровича, Дмитра Чекалкіна та інших.

Про це під час пленарного засідання Черкаської міської ради повідомив заступник голови Черкаської облради Роман СУЩЕНКО.

– Прийшов звернутись до вас підтримали українське книговидавництво. Ця галузь знаходиться у стані кризи. Останні книжкові форуми, що відбувались в Україні, свідчать про низьку увагу з боку держави до справи видавництва української книги. Одним із центрів де відбуваються форуми книги є Черкаси. Прошу підтримати Черкаський книжковий фестиваль, який триватиме три дні. Особисто я запросив на форум відомих людей. Там будуть Володимир Вятрович, Дмитро Чекалкін і ін… Прошу вас власною присутністю підтримати українське книговидавництво, – попросив депутатів міської ради Роман Сущенко

Черкаський книжковий фестиваль стартує сьогодні і працюватиме до 3 жовтня. У програмі свята презентації книг, автограф-сесії, етностімпанквечірка, перформанси та спортивні змагання.

На #chebookfest з’їдуться найбільші та найпопулярніші видавництва, відомі письменники, лідери думок та творчі особистості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *