Батька, який розбещував свого сина, викрили поліцейські Черкащини

Чоловіка, який вчиняв дії спрямовані на розбещення малолітньої особи «світить» до восьми років «неба у клітинку».

Про це повідомила City News повідомила прес-служба ГУ НП в Черкаській області.

Педофілом виявився батько малолітнього сина.

Він увійшов у довіру до дитини та схилив останнього до надсилання особистих фотографій порнографічного змісту на мобільний месенджер.

Надалі підозрюваний використовуючи уразливе становище малолітнього вчиняв дії спрямовані на розбещення малолітньої особи. 

Педофіла викрили працівники відділу протидії кіберзлочинам в Черкаській області, спільно зі слідчими відділу поліції № 2 Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

Під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці виявили комп’ютерну техніку та мобільний телефон, де зберігалися фото потерпілого. Під час досудового слідства були проведені необхідні експертизи, за наявних неспростовних доказів підозрюваний повністю визнав свою провину.

Слідчими оголошено про підозру за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) та ч. 1 ст. 301-1 (розбещення малолітніх та одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України. 

За скоєне чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *