Зі швидкістю близько 100 км на годину летіло авто, яке насмерть збило директора школи з Черкас

Близько ста кілометрів за годину – саме з такою швидкістю рухався автомобіль Land Rover, який на перехресті вулиць Надпільна та Крилова в Черкасах 14 січня 2020 року збив директора черкаської школи №19 Юрія Лункіна.

Комплексна авто- та фототехнічна експертиза показала, що швидкість автомобіля становила від 99,4 до 107,6 кілометрів на годину.

Про це в коментарі виданню Zmi.ck.ua повідомила донька загиблого Ірина Лункіна.

Загалом 18 листопада на засіданні, яке відбулося в Соснівському районному суді, вже перейшли до розгляду доказів – експертиз, свідчень, фото та відеоматеріалів. Всі вони були надані суду. Ірина Лункіна також додала, що вчора допитали ще одного свідка, який працював на той час патрульним та був на місці події.

“Як цю інформацію будуть використовувати, поки що незрозуміло. Свідок розповів, що Роман Куниця сідав за кермо безпосередньо після ДТП та заводив її. Патрульний сказав, щоб він це не робив, а хто саме попросив здійснити Куницю такі дії – незрозуміло”, – сказала Ірина Лункіна.

Наступне засідання призначили на 13 грудня на 14:15.

Нагадаємо, трагедія трапилась на перехресті вулиць Надпільна та Крилова в Черкасах 14 січня. Від тоді досі триває розслідування у цій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *