Черкаські депутати зберуться на сесію 9 грудня

9 грудня о 10.00 проведуть сесію Черкаської міської ради. На ній розглядатимуть галузеві та земельні питання. Про це повідомили на сайті Черкаської міської ради.

Як зазначається у порядку денному, оприлюдненому на сайті міськради, на засіданні планують розглянути близько 30 галузевих питань. Серед них: зміни до бюджету, петиції, затвердження програми розвитку міського електротранспорту та ін. Заплановано і розгляд кількох скандальних питань, які на попередніх засіданнях не набрали необхідної для затвердження кількості голосів.

Зокрема, знову розглянуть питання про нагородження Володимира Скубаєва пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» І ступеня. На минулій сесії за нього проголосували лише 15 депутатів.

Питання «Про згоду щодо безоплатної передачі у власність територіальної громади міста Черкаси очисних споруд» виноситься на розгляд вже усьоме.

Третя спроба буде на ухвалення питання «Про утворення відділу з питань запобігання та виявлення корупції Черкаської міської ради». П’ята – про виплату грошової компенсації колишньому заступнику мера Черкас Стрижаку М.Д.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *