Служба автомобільних доріг Черкащини працювала в авральному темпі

Проїзд автошляхами державного значення Черкащини забезпечено. Дорожня спецтехніка продовжує працювати на дорогах Черкаської області.

За інформацією пресслужби Служби автомобільних доріг Черкаської області 10 січня  на автошляхах краю працювали 75 одиниць дорожньої техніки та 100 працівників.

Роботи по очищенню автодоріг державного значення продовжилися також і11 січня. Працівники САД прибирали від снігу проїзні частини та узбіччя шляхів. Продовжуються обробка піщано-соляної сумішшю автошляхів, зупинок громадського транспорту та тротуарів.

– Працюємо у цілодобовому режимі. Минулої ночі на автошляхах державного значення Черкаської області для забезпечення безпечного проїзду працювали 25 спецмашин та 40 дорожніх робітників. За добу використано майже 2000 тонн протиожеледної суміші. – повідомив керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег Діденко.

Станом на ранок 11 січня проїзд мережею автомобільних доріг державного значення Черкаської області забезпечено, обмежень у русі немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *