На Черкащині збудують першу бетонну дорогу державного значення

Перша бетонна дорога державного значення із застосуванням композитних матеріалів з’явиться у у краї. Виготовлення проектно-кошторисної документації для побудови бетонної дороги Т-24-19 Звенигородка – Ватутіне загальною протяжністю 8,3 км розпочала Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

Про це повідомив керівник Служби автодоріг області Олег Діденко 18 січня під час зустрічі з головами громад Уманського та Звенигородського району за участі народного депутата України Сергія Нагорняка.

– Будівництво бетонної дороги із застосуванням композитних матеріалів буде для Черкащини першим пілотним проектом. Цього року буде виготовлено проектно-кошторисну документацію для проведення капітального ремонту цієї дороги, а вже наступного року розпочнеться її відновлення, – зазначив Олег Діденко.

Також він розповів представникам громад про цьогорічні плани та пріоритетні напрямки Служби щодо робіт із відновлення автошляхів державного значення у двох районах області.

Як повідомила пресслужба САД у Черкаській області, у 2022 році мають завершити відновлювальні роботи на ділянках автодороги Н-16 у Звенигородському районі, розпочати відновлення автодоріг Т-24-03 Орадівка –Христинівка – Жашків – Корсунь-Шевченківський – Мошни, Т-24-05 Жашків – Буки – Озірна та Т-24-06 /М-05/ – Маньківка – Іваньки – Буки.

Також, згідно з планами на цей рік, працівники САД мусять розпочати ремонт автодороги Т-24-11 Звенигородка – Катеринопіль – Тальне – Маньківка загальною протяжністю понад 33 км.

Цього року САД візьметься за відновлення автодороги Р-04 від кордону Київської області і до Звенигородки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *