Черкаси попрощаються з «Новою Якістю» назавжди

Черкаси попрощаються з «Новою Якістю назавжди. А її керівникові Андрію Бортнику необхідно виїхати з Черкас. Про це у прямому ефірі шоу «Четверта влада» на телеканалі ВІККА заявив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

У Черкасах продовжується дивакувата історія з компанією «Нова якість». Раніше міська влада допустила цю компанію до сфери послуг у сенсі вивезення сміття, у тому числі і великогабаритного. Не дивлячись на те, що виконком Черкаської міськради розірвав відповідну угоду з «Новою якістю», і по факту вона порслуг не надає, однак на адреси жителів Черкас від компанії продовжують надходити платіжки з вимогою оплачувати її послуги. Суми у платіжках вже давно переросли у тисячі.

Не так давно міський голова Черкас Анатолій Бондаренко у прямому ефірі говорив, що йому соромно за цю ситуацію, відповідальність виникнення якої повністю лежить на виконавчому комітеті Черкаської міської ради попередньої каденції.

А днями мер Черкас у прямому ефірі програми «Четверта влада» на телеканалі ВІККА сказав, що рішення користуватись послугами «Нової якості» ухвалене під тиском тогочасних політичних партнерів міського голови – ВО «Свобода».

– Думаю, Черкаси попрощаються з «Новою Якістю» назавжди… Я вам так скажу відверто, потрібно керівнику «Нової Якості» або виїхати з Черкас, або позичити очі в Сірка. Тому що в мене таке враження, що він або не живе в місті Черкасах, або не розуміє, що він робить. От і все. Платіжки, які надходять від «Нової Якості» за вивезення великогабаритну незаконні. Місто звернулося до адвокатської компанії, сплачені по платівках кошти компанія буде змушена відшкодувати.  На засіданні виконавчого комітету від 6.12.2021 року прийнято рішення №1430 про односторонню відмову від договору про надання послуг з вивезення великогабаритних відходів. На цей момент це рішення не скасовано, і воно є легітимним. Цим рішенням повторно розірвано договір з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів з товариством «Нова Якість Благоустрій» з місць, затверджених попереднім рішенням виконкому. Думаю, що верховенство права буде на нашій стороні. Жителі міста подивилися, як підприємець надавав послуги, після нього місто довелося приводити до належного санітарного стану, коли він поперевертав контейнери, забрав їх і поїхав. На сьогоднішній день комунальне підприємство «Черкаська служба чистоти» набагато краще справляється з вивезенням негабаритних відходів, – розповів Анатолій Бондаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *