Свято до Дня закоханих провели у Черкаському терцентрі

Підопічні Територіального центру надання соціальних послуг м.Черкаси влаштували у відділенні денного перебування номер 2 справжнє свято любові до Дня всіх закоханих «До кохання летимо на крилах». Підготували вокальні та танцювальні номери, написали один одному «валентинки», обмінялися компліментами та побажаннями.

Про це журналісти “City-News” дізналися в департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

«Любов – це те, що надихає, зігріває, дає силу. Бажаємо вам завжди відчувати взаємну любов від рідних, близьких, дітей і коханих, міста і держави. І День закоханих – це саме те світле свято, яке є ще одним приводом згадати про найцінніше. Адже нам як міській владі дуже важливо, щоб ви відчували любов і турботу в стінах Територіального центру, який відвідуєте», – привітала підопічних терцентру з прийдешнім святом заступниця міського голови Марина Гаркава.

«Сьогодні нам подарували чудовий настрій, незабутні емоції та теплу атмосферу в залі», – ділиться враженнями від концерту відвідувачка центру Ірина Васильченко.

«Наші підопічні в захваті від таких свят, починаючи від процесу підготовки – вибору пісні чи танцю та щоденних репетицій, закінчуючи самою атмосферою свята, де кожен, незалежно від віку чи діагнозу, може поділитися з іншим своєю любов’ю, талантами та гарним настроєм. Ми ж зі свого боку для доповнення святкової атмосфери запросили для наших підопічних саксофоніста, вокалістку та гімнастку», – розповідає заступник директора Територіального центру надання соціальних послуг м. Черкаси Олександр Мусієнко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *