Введення надзвичайного стану – це крок для посилення заходів безпеки, – Скічко

Питання про введення надзвичайного стану в Україні та на Черкащині зокрема прокоментували на брифінгу, який відбувся сьогодні у Черкаській ОДА.

Керівник області Олександр Скічко зазначив:

“Ввведення надзвичайного стану – це крок для того, щоб посилити заходи безпеки. Для того, щоб поліція перейшла на посилену діяльність, взяла під посилену охорону об’єкти критичної інфраструктури. Це означає, що може бути огляд автомобілів, які в’їжджають або виїжджають із території міст або області. Це дозволяє проводити обстеження певних автомобілів і т.д. Щодо інших заходів, які будуть застосовуватися, це буде залежати від ситуації. Питання запровадження комендантської години на Черкащині сьогодні не стоїть. Також наразі немає необхідності для вилучення майна фізичних та юридичних осіб”, – говорить Скічко.

На Черкащині буде створено оперативний штаб, до якого увійдуть представники правоохоронних органів: ДСНС, СБУ, поліції, керівники міст, органів місцевого самоврядування. Його засідання заплановано на сьогодні на 18.00.

Варто зазначити, що рішення про введення надзвичайного стану Верховна Рада України має ухвалити сьогодні увечері. Позачергове засідання заплановане на 17.00.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2445417878927298&id=1133837725

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *