Черкаська волонтерка зустріла день народження по-фронтовому

Війна не привід відмовлятись від маленьких радощів. Волонтерка  і співзасновник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Олена Ясильківська зустріла свій день народження по-фронтовому скромно і без відриву від виконання волонтерських завдань.

Маленький, але дружний колектив волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» щиро привітав іменинницю. Звичні для моменту слова побажань не звучали, бо нині одне бажання у всіх. І чоловіки, і жінки, і діти хочуть, щоб українське військо звільнило Україну від окупантів і завершило війну Перемогою.

– Сподіваюсь, що це останній день народження, який я відзначаю у час війни. Відчуття іменинниці немає. Дуже хочеться миру. Тож відчуття свята буде тоді, коли у людей будуть щасливі очі, обличчя зігріватимуть посмішки, а навколо будуть щасливі мами, веселі діти та спокійні літні люди. От тоді і буде справжній день народження, – сказала волонтерка «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», директор торгівельно-розважального центру «Хрещатик Сіті» (підземний) Олена Ясильківська, – А нині ми повинні об’єднати зусилля і робити все для того, щоб наблизити Перемогу, пом’якшуючи жорсткий побут захисників України та полегшуючи життя тим, хто найбільше постраждав від війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *