Чернігівчан з дітьми прихистила черкащанка Юлія

Притулок переселенцям надають жителі Черкас. Черкащанка Юлія у своїй квартирі прихистила родину з Чернігова, у якої двоє малюків. Цю історію журналісти “City News” вивідали, чергуючи у волонтерському “Пункті благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”.

У двері Пункту увійшла заплакана жінка і попросила трішки їжі для малюків. У ході бесіди журналісти “Ciny News” з’ ясували, що черкащанка Юлія шукає їжу не для своїх дітей, а малюків родини переселенців з Чернігова, яких прийняла пожити у своїй квартирі.

– Ця родина – наші знайомі. Вони зателефонували нам і сказали, що рятуючись від обстрілів полишили своє житло і їдуть, куди очі бачать. Ми ж їм сказали, що нехай їдуть до нас. З тих пір живемо у квартирі разом – нас троє та їх четверо. Але нічого. Переживемо. У нашому будинку люди поселили у своїй квартирі переселенців із Маріуполя, а самі переїхали жити у село, – розповіла Юлія. А плакала, виявляється тому, що їй у кількох місцях відмовились дати допомогу чи то з особистих причин, чи то через бюрократію та формалізм. І це вже далеко не перший такий випадок, з яким зіштовхнулись волонтери “Пункту благодійної допомоги ” Хрещатик Сіті”.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” працює з першого дня нової путінської агресії. Його засновником і очільником виступила керівник ТРЦ “Хрещатик Сіті” Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *