Благодійну допомогу з Італії черкаські волонтери «Хрещатик Сіті» направили до Харкова

Партію лікарських препаратів та засобів індивідуальної гігієни волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» (м. Черкаси) передали до Харкова.

Як повідомили журналісти City News, допомога Харкову стала можлива завдяки вантажу, який до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» передала італійська благодійна асоціація «МАЛЬВЕ Україна» (м. Верона).

– Ця благодійна допомога – знак нашої солідарності з жителями Харкова і усіх міст та сіл України, які потерпіли і продовжують потерпати від смертоносних бомбардувань та знущань загарбників. Це – наш черговий внесок у справу боротьби за свободу і незалежність. Зараз як ніколи усім українцям необхідно об’єднатись задля перемоги. Витримати удари ворожої навали, здобути перемогу у цій важкій і кровопролитній війні нас спонукає відповідальність перед Вітчизною, і всіма майбутніми поколіннями українців. І ми робимо все для щоб світла мить перемоги настала якомога раніше. – прокоментувала керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», співзасновник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *