«Укрзалізниця» відновила продаж квитків на 10 днів наперед 

Компанія «Укрзалізниця» відновлює продаж квитків на 10 днів наперед для більш ніж 40 основних рейсів у країні. Про це компанія повідомила у Telegram в понеділок. 

Ключові факти

  • Продаж квитків на 10 днів наперед відновлено на більш ніж 40 основних рейсів, що дозволить пасажирам планувати свою логістику та мати гарантію подорожі за умови придбання квитка, повідомляє компанія.
  • Водночас «Укрзалізниця» збереже мінімум по одному безкоштовному евакуаційному рейсу на добу з кожного регіону, де евакуація досі активна.
  • «Укрзалізниця» фіксує завершення активної фази евакуації та забезпечує регулярну прогнозовану логістику для розвитку економіки України.
  • Перелік безкоштовних евакуаційних рейсів та рейсів із відкритим продажем (у тому числі міжнародних) доступний за посиланням.

 Контекст

«Укрзалізниця» з початку війни запускає додаткові поїзди на Західну Україну зі Східної, аби евакуювати жителів із територій, де окупант веде агресивні бойові дії.

В понеділок, 28 березня, «Укрзалізниця» спільно з Чеськими залізницями призначила додатковий евакуаційний рейс до Чехії за маршрутом Мостиська ІІ – Богумін. Від станції Мостиська поїзд вирушить 30 березня о 15:15 та прибуде до Богуміну о 22:36. Можливе продовження маршруту поїзда до міста Брно з боку Чеської залізниці.

На 28 березня, до безпечних міст на заході країни та за кордон залізницею евакуйовані 3,2 млн пасажирів, за даними «Укрзалізниці».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *