Черкаські волонтери “Хрещатик Сіті” піклуються про переселенців

Переселенцям, які через війну втратили все, допомагають волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”. Із переселенцем з Чернігова Валерієм Решетняком журналісти “City News”, познайомились у “Пункті благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”. Чоловік близько пенсійного віку скрушно розповів про біду, у яку втрапила його сім’я.

– Хіба хто з нас думав, що може з нами таке лихо статись? В одну мить із забезпечених людей перетворились на злидарів. Ось прийшов просити щось поїсти і якогось одягу на весну, бо як почались обстріли мусили втікати куди очі бачать. Нас п’ятеро їхали з Чернігова на моїй “Шкоді”. І так тих речей взяли трішки, а тут ще одне лихо. На шляху між Черніговим і Києвом вийшов з ладу автомобіль. Довелось кинути на трасі. разом з речами. Це ж або згорить, або мародери розікрадуть, – розказав свою історію переселенець.

Волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” не залишились байдужими і надали допомогу цій та іншим родинам, які опинились у скруті.

Волонтерська організація ,”Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” працює з першого дня нового вторгнення російських загарбників. Організувала і очолила Пункт керівник ТРЦ “Хрещатик Сіті” Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *