Черкащани відновлюють бізнес і наймають на роботу переселенців

Черкащани вже не лише купують та передають для переселенців продуктові набори, але вже й пропонують їм роботу і зарплату, відновлюючи власні справи та створюючи робочі місця.

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

 Днями до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» прийшла молода мама, яка катала дитину на дитячому візочку. Вона мовчки занесла у приміщення пакунок з продуктами.

– Зараз необхідно допомагати один-одному. Знаю, що тим, кому пощастило вирватись з-під обстрілів, зараз потрібні одяг і ліки, бо кидаючи свої оселі вони не могли взяти з собою багато. Чимало людей опинились і без речей і без грошей. Тож, взяла собі за звичку, якщо купую щось із продуктів для себе у магазині, то теж саме беру і для переселенців. А потім заношу до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Це поряд з моїм житлом і я довіряю цим волонтерам. Але це не все, що я роблю. Зараз відновлюю роботу своєї студії краси, тому шукаю працівників і зробила відповідні оголошення, бо мої майстри з початку вторгнення російських військ порозбігались. Була вражена, скільки переселенців виявили бажання працювати, – черкащанка Олена.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Активісти центру збирають допомогу від небайдужих і благодійних організацій, у рамках взаємодопомоги співпрацюють з волонтерами інших центрів, у тому числі із осередками «Червоного хреста», сортують, акумулюють, зберігають та розподіляють допомогу між тими, хто її потребує. Рух підтримки армії і переселенців триває

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *