Поліцейські затримали черкащанина, який мав при собі до півтори сотні згортків і пакетів з наркотиками

Черкащанина затримали 29 березня близько 13:30 години. Поліцейські Черкаського районного управління поліції помітили підозрілого чоловіка під час патрулювання вулиці Остафія Дашковича. Його зупинили для перевірки.

Під час застосування превентивного заходу та огляду людини й речей правоохоронці виявили 132 фольгових згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно “амфетамін”, 8 поліетиленових пакетів з таблетками схожими на “метадон” та 2 пакети з кристалоподібною речовиною. Також 48-річний чоловік мав при собі подрібнену речовину рослинного походження, ймовірно “канабіс”.

Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції вилучила речові докази та направила їх на експертизу. Правопорушника затримали у процесуальному порядку. Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за частиною 3 статті 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, затриманому оголошено про підозру у вчиненні інкримінованого злочину. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.Правоохоронці продовжують працювати у посиленому режимі та забезпечувати правопорядок на Черкащині.

Про це інформує поліція Черкасьеої області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *