Черкаси продовжують отримувати гуманітарну допомогу з-за кордону

Черговий гуманітарний вантаж надійшов до Черкас від мерії польського міста-побратима Бидгощ. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

До нашого міста, серед іншого, доставили продукти харчування, засоби гігієни, одяг. Усе це передали Гуманітарний центр ЧМР, створеного для людей, які переїхали із інших регіонів через війну.

У Бидгощі для Черкас зібрали велику партію медикаментів, які вже сьогодні відправили в 3-тю міську лікарню швидкої медичної допомоги, та спеціальні дитячі ліжечка (їх у понеділок передадуть у міську дитячу лікарню).

Разом із цим, від польських партнерів Черкаси отримали зовнішні зарядні пристрої, ліхтарики та інші речі, які необхідні для наших захисників.

Додамо, гуманітарна допомога від польського міста Бидгощ надходить регулярно в рамках побратимської угоди та в межах домовленостей між міським головою Черкас Анатолій Бондаренко і мером Бидгоща Рафалом Брускі.

Активну участь у формуванні вантажів беруть, серед іншого, працівниця мерії Джоана Жатай Росс та волонтерка Марія Лукирич, яка родом із Черкас, нині ж живе в Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *