Допомогу у розграбований Іванків передали черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Чималу партію продуктів і всього необхідного для жителів розграбованого та зруйнованого окупантами Іванківа, передали волонтери.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», розповіла волонтерка центру Аліна Лісняк.

– Іванків – це населений пункт на Київщині, що був в окупації з першого дня вторгнення російських  окупаційних військ. Зараз там гуцманітарна катастрофа. Не тільки немає ні їжі ні медикаментів, так ще й міст через річку зруйновано, то ж допомогу з одного берега на інший пперетягують за допомогою канату. Волонтер Юля, яка вже не перший день співпрацює з «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» взалась доправити до недавно звільненого Іванківа благодійний вантаж. Їй допомагають двоє мешкаців Іваніва. Їм передали крупи, макарони, консерви, чай, печиво, засоби дитячої та жіночої гігієни, – сказала Аліна Лісняк.

Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *