Черкаси відправили гуманітарний вантаж до Чернігова

Наше місто продовжує підтримувати інші регіони України, які через війну, розв’язану російським агресором, опинилися у скрутному становищі.

Оскільки буде відкрито гуманітарний коридор на Чернігів, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко ухвалив рішення направити туди необхідну допомогу.

– Зараз наша область перебуває в тилу, тож наш обов’язок – робити усе для найскорішого наближення перемоги України. А саме: підтримувати армію, надавати допомогу іншим містам, які постраждали від російської навали, а також надавати прихисток тим, хто утік від війни, – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Як повідомив секретар Черкаської міської ради Юрій Тренкін, було підготовлено два автомобілі з гуманітаркою. Один завантажили цукром, макаронами та крупами, а інший – м’ясною продукцією: тушонкою і ковбасами.

– Це перший гуманітарний вантаж, який ми відправили на Чернігів. Загалом же з початку активної фази війни Черкаси спрямували близько 10 таких вантажів до Харкова, Києва та інших постраждалих куточків України, – зауважує Юрій Тренкін.

Про це інформують у Черкаській міській раді

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *