Харчування і засоби гігієни для 30 немовлят, покинутих батьками, передали волонтери “Хрещатик сіті”

Співпрацю з обласною дитячою лікарнею продовжує співпрацю «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Для немовлят волонтери «Пункту» передали харчування та засоби гігієни.

Про це журналістам City News, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», повідомила засновник і очільник «Пунктублагодійної допомоги «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна БАНДУРА.

– Передали до обласної дитячої лікарні памперси, вологі серветки та дитяче харчування для немовлят. Нині є потреба у такій допомозі, бо у лікувальному закладі зараз перебуває тридцятеро немовлят з усієї області віком до шести місяців, від яких відмовились батьки. П’ятеро діток перебувають  у реанімації, – прокоментувала Інна Бандура.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня нової активної фази у війні, яку рф веде проти України. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Активісти центру збирають допомогу від небайдужих і благодійних організацій, у рамках взаємодопомоги співпрацюють з волонтерами інших центрів, сортують, акумулюють, зберігають та розподіляють допомогу між тими, кому вона необхідна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *