Жителі Бучі, Ірпеня та Бородянки отримали допомогу від черкаських волонтерів “Хрещатик Сіті”

Консервовані супи, тушонка, крупи, макарони, ліки, побутова хімія та засоби індивідуальної гігієни , які волонтери “Хрещатик Сіті” позавчора передали жителям звільнених з під окупації міст Київщини, вчора доїхали до місця призначення.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» повідомила учасник поїздки, волонтерка Нінель Власенко.

З її слів жителі цих міст, які на собі відчули смертельні обійми “руського міра” з великою вдячністю отримали допомогу, яку для них зібрали, черкащани, депутат Черкаської міськради Сергій Кудактін та волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». На жаль учасникам експедиції не вдалось дістатись до Гостомеля, тож, очевидно, туди буде направлений інший гуманітарний конвой.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня нового вторгнення рашистських військ в Україну, яким рф розпочала повномасштабну війну в Україні. Створила і очолила Центр, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *