Черкаські волонтери “Хрещатик” передали дитячі речі “Life-центру “Захисти життя”

У рамках взаємодопомоги активісти “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” співпрацюють з волонтерами інших центрів. Мішки з дитячими речами та іграшками вони передали черкаському “Life-центру “Захисти життя”, який очолює Оксана Валенчук.

Як повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», далі, за словами Оксани Валенчук, передані речі волонтери “Life-центру “Захисти життя” направлять у різні волонтерські осередки Черкащини.

– “Life-центр “Захисти життя” допомагає вагітним жінкам, які опинились у кризових життєвих обставинах. До початку повномасштабної війни з рф це були питання надання опіки жінкам, які вирішили народжувати, відмовившись від аборту, а тепер ми також надаємо допомогу внутрішньо переміщеним особам. Діяльність Центру поширюється на Черкаси і область. Ми співпрацюємо з пологовими будинками і лікарнями, а також з Будинком матері і дитини у Каневі. Отриману від інших волонтерів та небайдужих допомогу ми розподіляємо і направляємо у міста Сміла, Ватутіне та низку сіл Черкащини – Щербинівку, Руська Поляна, Червона Слобода, – розповіла Оксана Валенчук.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня нового вторгнення рашистських військ в Україну, яким рф розпочала повномасштабну війну в Україні. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *