«Бокси життя» з Італії прибули до Черкас

Гуманітарний вантаж – «бокси життя» від італійської асоціації “МАЛЬВЕ Україна” (м.Верона) привезли волонтери у «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Як повідомила журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», волонтерка Пункту Аліна ЛІСНЯК, отриманий гуманітарний вантаж це та звані «бокси життя».

– До складу «боксів життя» входить набір продуктів, засобів гігієни і найбільш необхідні речі для багатодітних сімей, – сказала Аліна Лісняк.

Створити такі набори продуктів – спільна ідея черкаських волонтерів  «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» та зарубіжних благодійників, як то асоціація “МАЛЬВЕ Україна” з італійського міста Верона.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україні. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян, благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у т.ч. і зарубіжними.

– «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» має партнерів за кордоном, які допомагають збирати гуманітарну допомогу. Одним із таких партнерів є італійська асоціація «МАЛЬВЕ Україна» (м.Верона). Разом з ними ми формуємо так звані «бокси життя». До них входять консервовані фабричним способом продукти, які можна їсти без приготування, засоби гігієни та набір медикаментів. Всього надійшло 302 «бокси життя» від Асоціації Мальве Україна ( Верона, Італія). З них 100 на Чернігів, 150 у Київську область, включаючи Макарівський р-н і Бородянку, 52 у Черкаську область на потреби переселенців з багатодітних сімей. Загальна вага вантажу майже 4 тонни, – розповіла співавтор ідеї створення «боксів життя» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *