Допомогу жителям Чернігова зібрали і відправили черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Вантажівка з продуктами і засобами індивідуальної гігієни з Черкас відправилась до жителів Чернігова, які пережили облогу із масованими бомбардуваннями та обстрілами.

Як повідомляють журналісти City News, що постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», волонтери «Пункту» разом з керівником КП «Дирекція парків» зібрали і відправили жителям Чернігова, які витримали облогу рашистських військ і пережили нещадні артобстріли та ракетно-бомбові удари орків, вантажівку з подарунками.

Загалом для чернігівчан волонтери зібрали тушонку, макарони, кілька мішків цукру, борошна і круп, чималий запас питної бутильованої води, печиво та різні смаколики, а також засоби індивідуальної гігієни,

Наповнена допомогою вантажівка вже виїхала до Чернігова, і за сприятливих умов дістанеться до місця призначення раніше, ніж читачі побачать цю публікацію.   

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни рф проти України. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *