Десятки переселенців щодня обслуговують черкаські волонтери «Хрещатик Сіті» (відео)

Десятки внутрішньо переміщених осіб, які змушені були евакуюватись із зони бойових дій, щодня обслуговують волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Наша сім’я з дітьми приїхала з міста Краматорськ Донецької області у зв’язку з початком активної фази бойових дій у нашому регіоні. Щиро дякуємо волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» за те, що не байдужі, за те що надали продукти, засоби гігієни, ковдри, пледи, теплі речі. А також велике дякую черкащанам, які діляться з нами тим, що у них є. Підтримують продуктами і знайомі, і сусіди, – подякувала Світлана Ліхачьова.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня нового вторгнення рашистських військ в Україну, яким рф розпочала повномасштабну війну в Україні. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *