Черкащани передають переселенцям дитячі речі

Рух підтримки воїнів ЗСУ і переселенців триває у Черкасах. Черкащани приносять волонтерам «Хрещатик Сіті» дитячий одяг і іграшки для людей, яких російська агресія змусила покинути свої домівки.

Як повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», черкащани кожний день пропонують волонтерам різні речі, потрібні для переселенців.

– Щодня до нас звертається по троє-четверо черкащан, які приносять дитячі речі. Серед таких активістів є черкащанка Люба, яка вже не раз приносила до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» дитячі одяг та взуття, – розповіла про тенденцію волонтерка «Пункту» Аліна Лісняк.

Одна з небайдужих – черкащанка Таміла Гавриленко.

– Сьогодні принесла дитячі речі. Це не мої речі, я їх збирала по знайомих, – пояснила вона.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Активісти центру збирають допомогу від небайдужих громадян  і благодійних організацій, у рамках взаємодопомоги співпрацюють з волонтерами інших центрів, сортують, акумулюють, зберігають та розподіляють допомогу між тими, хто її потребує. Рух підтримки армії і переселенців – це наш спільний внесок у перемогу України над загарбниками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *