Харчі та побутову хімію дають переселенцям черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Продуктові набори, засоби індивідуальної гігієни та побутову хімію дають черкаські волонтери «Хрещатик Сіті переселенцям, які звертаються по допомогу».

Свою щиру вдячність небайдужим черкащанам через журналістів City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», висловила чернігівчанка Наталія.

– Я зі своєю донечкою Софійкою приїхала з Чернігова. Черкаси дуже гарне місто, а черкащани – чуйні люди. Тут багато організацій, які нам допомагають. Зараз ми зайшли до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Нам тут дали макарони, борошно тушонку, чай, засоби гігієни, іграшки. Дуже дякую волонтерам за цю допомогу, – подякувала переселенка з Чернігова Наталія.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *