Нова партія гуманітарної допомоги з Німеччини прибула до Черкас

До Черкас у «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» прибула нова партія гуманітарної допомоги з Німеччини. Бус із гуманітаркою у Черкаси пригнав відомий волонтер Ігор ЯСЕЛЬКІВСЬКИЙ.

Як повідомив журналістам City News волонтер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», Ігор Ясельківський, її зібрали і відправили в Україну черкаський німець Григорій Кох (Верємєєв) та курд, який вже 20 років живе у Німеччині Абдулгані Тургут.

– Зараз нам передали засоби індивідуальної гігіїни, зубні щітки та пасти, миючі засоби, шампуні тощо. А на даний час мої друзі Григорій і Абдулгані, – розповів Ігор Ясельківський.

Як відомо, це вже далеко не перший гуманітарний рейс, який привели у Черкаси Григорій Кох (Верємєєв), Абдулгані Тургут та Ігор Ясельківський.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» вже двічі приймав гуманітарну допомогу, зібрану названими активістами.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Читати по темі: Автопоїзд з гуманітаркою з Німеччини прийняли черкаські волонтери з «Хрещатик Сіті»

У Черкаси прибула допомога з Німеччини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *