Міндобрива і фарфорову глину рф і білорусі на 20 млн грн знайшли на Черкащині

10 залізничних вагонів російської фарфорової глини та 13 вагонів білоруські міндобрива на більш як 20 мільйонів гривень виявили правоохоронці на Черкащині. Про це повідомив сектор комунікації поліції Черкаської області.
Білоруська кампанія транзитом через Україну направила 13 вагонів з мінеральними добривами. Зараз проводяться заходи щодо встановлення активів росії та білорусії, а також унеможливлення їх виведення з України.

Встановлено, що 10 вагонів з мінеральними добривами загальною вагою понад 700 тонн належать білоруській компанії, яка транзитом направила їх через Україну.

Відправником інших 3 вагонів, в яких перевозили фарфорову глину, загальною вагою понад 200 тонн є українське підприємство, бенефіціарними власниками якого являються громадяни російської федерації.

Загальна орієнтовна вартість виявленого становить близько 20 млн грн.

Черкаські правоохоронці спільно зі співробітниками Бюро економічної безпеки України проводять заходи щодо встановлення активів росії та білорусії, а також унеможливлення їх виведення з України.

Щодо подальшого поводження із таким майном, правоохоронці, спільно з працівниками дирекції залізничних перевезень однієї з регіональних філій, передали відповідну інформацію до військово-цивільної адміністрації Черкаської області, яка має вирішити питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *