Малюнки обереги для українських воїнів створює десятикласниця з Черкас

Повертайся живим: мініатюрні малюнки патріотичного змісту – обереги для захисників України, створює учениця десятого класу Черкаського ФІМЛІ (фізико-матиматичний ліцей) Марія ГРЕБЕНЮК.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», розповіла мама дівчини – Юлія Гребенюк, яка передела волонтерам Пункту дитячі речі для переселенців.

– Побачили оголошення одного з швейних цехів, які шиють форму для військових. Вони збирають такі малюнки-обереги з гаслом-побажанням «Повертайся живим!» для українських воїнів, і вкладають їх у кишені форми. Тож вирішили долучитись. Ми віримо у ЗСУ і у нашу перемогу, – розповіла мама Марії – Юлія Гребенюк.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Юлія Гребенюк передає волонтерам “Пункту благодійної допомоги” дитячий одяг для переселенців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *