Сім’я інвалідів отримала допомогу від черкаських волонтерів “Хрещатик Сіті”

Сім’я киян з особливими потребами хотіла створити реабілітаційний центр, але вторгнення рф поставило мрію на паузу. По допомогу до черкаських волонтерів “Хрещатик Сіті” звернулась родина з Києва, обоє членів якої – люди з особливими потребами. Як з’ясували журналісти City News, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», інвалід першої групи по зору Василь Космінський та його дружина Світлана – інвалід з ДЦП, прибули до Черкас з шляхетною місією. Але на заваді стала війна.

– Ми прихали з Києва за два дня до війни, щоб створити реабілітаційний центр для ліквідаторів аварії на ЧАЕС, воїнів-афганців, учасників бойових дій та малозабезпечених. Думали рощташувати його в с.Софіївка Черкаського району, але повномасштабне вторгнення російських військ поставило нашу ідею еа довгу паузу. А ще, ми змушені були залиштись у Черкасах та жити у двох на одну мою пенсію. Я учасник ліквідації аварії на ЧАЕС, розмір пенсії – три тисячі гривень. Війна також завадила переоформити пенсію дружини. Ось так і живемо, – скрушно розповів Василь Космінський, подякувавши волонтерам “Пункту благодійної допомоги” за те, що забезпечили продуктами та іншими необхідними речами.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *