Ліки для ЗСУ до Черкас привезли волонтери з Італії

Велика партія медикаментів прибула з італійського міста Верона до Черкас у  «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Організувала доставку цього вантажу керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», засновник та очільник «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Про це вона написала на власный сторінці у “Фейсбук”.

“Чергову партію медикаментів щойно привезла в Черкаси з Італії. У переліку ліків є найнеобхідніші препарати для потреб військових і переселенців. Це результат плідної співпраці “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” з нашим постійним партнером благодійною асоціацією “МАЛЬВЕ Україна” (м. Верона). Щиро вдячна за підтримку та сприяння заступнику голови Черкаської обласної ради Роману Сущенку.”, – йдеться у тексті.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *