Бокси життя масово роздавали у Черкасах волонтери “Хрещатик Сіті” (фото)


Акцію по поширенню серед переселенців у Черкасах лайф-боксів від Благодійного фонду Петра та Марини Порошенко провели волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”. Роздано понад 60 “боксів життя”.

Про це журналістам “City News” розповіла керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», засновник і очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», вона ж співавтор ідеї створення “лайф боксів” Інна БАНДУРА.

– У співпраці з Черкаською міською організацією Товариства Червоного Хреста України “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, роздав переселенцям лайф-бокси, які отримали від Благодійного фонду Петра та Марини Порошенко. Сьогодні ми покрили лише маленьку частину від потреби, тож попереду ще багато роботи. Як з’ясувала, реальна потреба на сьогодні лише для переселенців, які тимчасово живуть у Черкасах, складає близько 2 тисяч боксів життя. Нині працюємо з волонтерськими організаціями і спонсорами щодо наданя допомоги усім, хто цього потребує. Крім того, ймовірно будемо комплектувати аналогічні лайф-бокси на базі “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” з тієї гуманітарної допомоги, яку нещодавно до Пункту передавали наші партнери з-за кордону, зокрема з Німеччини. Дякую всім причетним за підтримку. Разом переможемо, – прокоментувала Інна Бандура.

Лайф-бокси, або “бокси життя” – це набір продуктів, ліків, засобів гігієни тощо, які мають забезпечити родину переселенців всім необхідним.
«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *