Маскувальні сітки для ЗСУ сплели “павучки” з Лесьок, що на Черкащині

Повний прицеп маскувальних сіток – справа рук майстринь з села Леськи Черкаського району, привезли для передачі у ЗСУ у “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”.

Про це повідомив журналістам “City News”, які постійно чергують у “Пункті благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, ветеран АТО, а нині волонтер Ігор КОВАЛЕНКО.

– У селі Леськи Черкаського району жінки об’єднались і створили кустарний цех по виготовленню маскувальної сітки. Готові вироби я розвожу по різних волонтерських організаціях, які передають їх на передову для українських захисників. У нас склалась хороша співпрація з волонтерами “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, тож це вже не перша партія маскувальних сіток для армії, яку ми передали у цей Пункт, – розповів Ігор Коваленко

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *