Харчі для переселенців із черкаського ГРК “Vlada” дали волонтери

Кілька мішків картоплі і інші продукти передали волонтери “Хрещатик Сіті” черкаському ГРК «Vlada», де нині постійно проживає близько 140 переселенців.

Про це повідомили журналісти “City News”, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».
Так, партію продуктів загальною вагою понад сто кілограмів для близько 140 переселенців, які постійно проживають у готельно-розважальному комплексі «Влада», передали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Ми дуже вдячні за підтримку з боку наших постійних партнерів волонтерів та очільниці «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі. Бо завдяки такій співпраці ми маємо можливість прогодувати переселенців, які знайшли у нас тимчасовий притулок, – сказав працівник і співвласник ГРК «Влада» Дмитро Ганицький.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *