“Тур” по гарячих точках фронту готують черкаські “Койоти”

Мандрівку по гарячих ділянках фронту готують черкаські волонтери з групи “Койот”. Вони мають намір підтримати черкащан з числа воїнів ЗСУ, яким нині доводиться найтяжче.

Про це журналістам “City News”, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», повідомив лідер черкаських “Койотів” Юрій Кулик.

– Ми запланували відвідати ті частини Збройних Сил України, де служать наші земляки, і які перебувають на тих ділянках фронту, де нині точаться найзапекліші бої. Відвеземо їм маскувальні сітки, що їх сплели патріотичні леськівчанки та продукти – консервовані супи, тушонку, воду, які для наших воїнів припасли волонтери “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, – розповів Юрій Кулик.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

“Койоти” і волонтерка “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Валентина Лісняк (друга з ліва на право)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *