Черкащанин передав волонтерам “Хрещатик Сіті” подарунки з Польщі

300 одиниць гуманітарної допомоги – подарунок від колективу польського підприємств черкащанин передав волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».
Цю дивовижну історію про людяність і вдячність журналістам “City News” розповіли волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Одного разу до нашого волонтерського центру звернувся черкащанин Даніель Письменний і попросив допомогу для переселенців. Він розповів, що його родина прихистила 16 сімей переселенців, надавши їм для проживання свій будинок. Ми допомогли, як змогли. А 4 травня він доправив до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» чималий гуманітарний вантаж з Польщі. Виявилось, що його батько – Богдан працював на одному з підприємств Польщі. Колектив підприємства на чолі з директором вирішили підтримати Україну, зібравши і передавши благодійну допомогу у Черкаси до нашого волонтерського центру. Адже ні Даніель, ні Богдан ні його колеги по роботі з Польщі не сумніваються у тому, що передана ними допомога піде тим, хто її потребує, – розповіла волонтер Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Олена Ясильківська.


Ця маленька історія розчулила і водночас надихнула волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

“Хочу розповісти одну із багатьох цікавих історій про людяність, про внутрішню потребу допомагати іншим. Одного разу в наш волонтерський центр завітав чоловік і розповів, що він прихистив у себе сім’ю, яка вимушена була покинути свою домівку і переїхати до Черкас. Сім’я з маленькими дітками, тож вони потребували памперсів, дитячого харчування, засобів гігієни. Звісно ми допомогли та надали гуманітарну допомогу. А сьогодні цей чоловік разом з батьком привезли нам в волонтерський центр близько 300 одиниць гуманітарної допомоги від дружньої Польщі для того щоб ми мали змогу допомагати тим, хто дуже цього потребує. Ось такі вони наші черкасці. Слава Україні! Разом ми непереможні!!!, – написала у “Фейсбук” очільник і засновник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *