Черкаські волонтери роздають переселенцям бокси від Червоного Хреста (фото)


Понад 180 боксів гуманітарної допомоги для роздачі переселенцям волонтерам “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” надала Черкаська обласна організація товариства Червого Хреста України.

Як повідомила журналістам “City News”, очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Продовжується співпраця між волонтерами “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” з Черкаською обласною організацією товариства Червого Хреста України. Ці бокси з логотипом “Червоного хреста” призначені для родин переселенців із регіонів охоплених війною, які нині тимчасово проживають у Черкасах. У кожному боксі, який розрахований на чотирьох осіб знаходиться набір побутової хімії та засобів особистої гігієни. Тож волонтери Пункту видають по одному боксу на кожну переселенську сім’ю, яка звернулась по допомогу до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Щиро переконана, що у подальшому така співпраця між “Пунктом” та Черкаською обласна організацією товариства Червого Хреста України буде міцнішати. Разом переможемо, – прокоментувала Інна Бандура.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *