Ліки від “МАЛЬВЕ Україна” поїхали до військових на фронт

Медикаменти, що їх для українських військових передала італійська благодійна асоціація “МАЛЬВЕ Україна” відправили за призначенням волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті”.

Про це на власній сторінці у “Фейсбук” повідомила – засновник та очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Вона особисто привезла ці ліки з італійського міста Верона, які в Україну передала благодійна асоціація “МАЛЬВЕ Україна”.

“Дякую «МАЛЬВЕ Україна» за надані медикаменти, все передали за призначенням. Разом непереможні”, – лаконічно повідомила Інна Бандура.

Як вона інформувала раніше, у переліку ліків та медичних засобів є найнеобхідніші препарати для потреб військових.
Це ж підтвердила і волонтер “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Аліна Лісняк.

– Із подарованих “МАЛЬВЕ Україна” медзасобів ми передали антибіотики, імобілізуючі шини, шовні матеріали у військову частину, яка несе службу на одній із ділянок фронту, – сказала Аліна Лісняк.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *