Нову партію боксів від “Червоного Хреста” роздали у Черкасах волонтери (фото)

Чергову партію боксів від Черкаської обласної організації товариства Червого Хреста України роздали волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” 

Про це повідомили журналісти “City News”, які постійно чергують у “Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті”.

У рамках співпраці із Черкаською обласною організацією товариства Червого Хреста України “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” отримав нову партію боксів гуманітарної допомоги, яку волонтери Пункту тут же роздали вимушеним переселенцям із зон бойових дій. Цього разу таких боксів букло близько сотні. У кожному – них набір побутової хімії та засобів гігвієни, розрахований на родину із чотирьох осіб.

Це вже друга партія таких боксів. Перед цим волонтери “Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” отримали від Черкаської обласної організації товариства Червого Хреста України та роздали більше 180 таких боксів.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *