У Черкасах волонтери видали переселенцям чергову партію продуктових наборів

П’ятдесят продуктових наборів видали переселенцям волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Сформувати ці набори волонтерам допомогла гуманітарна домпомога, яка на днях прибула з Німеччини.

Про це журналістам “City News” повідомила керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна БАНДУРА.

– У співпраці з Черкаською міською організацією Товариства Червоного Хреста України волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», сформували і видали переселенцям п’ятдесят продуктових наборів у розрахунку одлин на одну родину. Волонтери нашого “Пункту” постійно опікуються людьми, які через війну змушені були залишити власні оселі. У процесі роботи зав’язалась хороша співпраця з обласною та міською організаціями Товариства Червоного Хреста України. Не так давно наші волонтери, спільно з Черкаською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, видавали перселенцям бокси з побутовю хімією, – поінформувала Інна Бандура.


“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *