Чоловіка з закладками наркотиків затримали на Черкащині

У Золотоноші правоохоронці затримали чоловіка із “закладками”, інформує Поліція Черкащини.

Золотонісця виявили на одній із центральних вулиць міста. Він мав при собі понад двадцять “закладок”. Чоловіка затримали у процесуальному порядку.

До правоохоронців Золотоніського районного відділу поліції надійшла оперативна інформація про те, що місцевий житель розповсюджує наркотичні речовини. У ході перевірки інформація знайшла своє підтвердження.

Під час здійснення поверхневої перевірки у 32-річного золотонісця поліцейські виявили 24 згортки із наркотичними речовинами.

Правоохоронцям чоловік зізнався, що ці “закладки” він мав розмістити по всьому місту. Правопорушника затримали у процесуальному порядку та помістили під варту.

У ході проведення обшуку домоволодіння фігуранта, поліцейські виявили та вилучили 4 згортки та близько 15 грамів порошкоподібної речовини, схожої на амфетамін, та близько 12 грамів порошкоподібної речовини схожої на психотропну сіль.
Також, затриманий показав поліціянтам місця, де він встиг розмістити з десяток «закладок».

Слідчі відкрили три кримінальних провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 307 (Замах на незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 15 ч. 2 ст. 307 (Замах на незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі, вирішується питання про оголошення фігурантові повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

поліція #черкаси #золотоноша #наркотики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *