У Черкасах проводять благодійний фотосет на підтримку ЗСУ (фото)


Благодійний фотосет зараз відбувається у Черкасах у центральному сквері “Юність”. Черкащани мають змогу сфотографуватись у відомих фотохудожників і одночасно підтримати солдат українськиїх Збройних Сил, внісши посильну грошову пожертву.

Про це журналістам “City News” повідомила начальник управління інформаційної політики Черкаської міської ради Юлія Крапива. З її слів на локації працюють фотохудожники Ольга Степаньян та Олександр Якимович. А фотозону надала студія декору “Аляска”.

– Акція відбувається в рамках святкування Дня вишиванки. Її ініціатором виступило управління інформаційної політики Черкаської міської ради за сприяння управління культури Департаменту освіти та гуманітарної політики. Зараз багато українських хлопців та дівчат не можуть одягти вишиванку, а натомість одягли бронежилети. Саме заради них і відбувається ця благодійна акція. Містяни можуть залишити добровільну пожертву на підтримку українських воїнів і сфотографуватись у відомих черкаських фотохудожників. Всі працюють безкоштовно, як волонтери. Підтримуємо наших воїнів, – поінформувала Юлія Крапива.

Усі фото, зроблені під час акції, організатори акції завантажать на файлообмінник та опублікують на сторінках Черкаської міської ради у соцмережах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *