Ексначальник обласного управління УМВС Черкащини очолив поліцію окупованої Херсонщини

Володимир Ліпандін очолив поліцію в окупованій Херсонській області.Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, інформує сайт “18000“.

За його даними, 18 травня Ліпандін зібрав осіб, які розглядаються на заміщення керівних посад управління поліції Херсона та територіальних підрозділів Херсонської області, для обговорення робочих моментів, а саме штатного комплектування, та роз’яснив їм, що кожен із них перед призначенням на посаду має пройти перевірку на «Поліграфі».

Ліпандін є колишнім очільником УМВС у Черкаській області. З 24 червня 2014 перебував в Україні у розшуку. Йому інкримінували ч. 2 ст. 365 ККУ (перевищення влади або службових повноважень). Ухвалою суду визначено запобіжний захід у вигляді дозволу на затримання з метою приводу.

Черкаське управління МВС Ліпандін очолив у серпні 2013 року. Був звільнений із цієї посади в лютому 2014-го. Запам’ятався розгоном Євромайдану в Черкасах та переслідуванням майданівців.За словами Геращенка, останнім часом Ліпандін жив у окупованому Криму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *