Підприємиця з “Центрального ринку” Черкас піклується про переселенців

Вже кілька місяців власну благодійну роботу веде підприємиця Олена з “Центрального ринку” Черкас . Вона взяла собі за правило регулярно дарувати переселенцям нові речі з тих, якими торгує. Цього разу вона передала волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» нове взуття на літо з тим, щоб вони віддали його переселенцям.

Про це журналістам “City News” розповіла волонтер цього центру Тетяна Моргуненко.

– Це вже не вперше підприємці з ринку «Центральний» дарують речі для внутрішньо переселених осіб. Не так давно через наш Пункт вони дарували потерпілим від російського вторгнення одяг, весняне взуття та схеми-вишиванки. Сьогодні, активний учасник благодійного руху серед підприємців черкаського ринку “Центральний”, Олена передала для переселенців нове літнє взуття , – зазначила волонтер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Читати за темою:

Підприємиця з черкаського ринку “Центральний” подарувала переселенцям черевики

Весняні куртки передали волонтерам підприємці з Центрального ринку Черкас

Трафарети вишиванок подарувала дітям переселенців підприємиця з Черкас

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *