Маленький меценат подарував Черкаському гуманітарному центру аерохокей

Для дітей переселенців у Гуманітарному центрі Черкаської міської ради з’явивися стіл з аерохокею. Це – подарунок благодійника, якому всього лише 10 років.

Історію про юного мецената журналістам “City News” повідала прес-служба Гуманітарного центру Черкаської міськради.

Вже тиждень дітвора, яка разом з батьками приходить до Гуманітарного центру Черкаської міськради, має змогу гратись у аерохокей. Поки батьки вирішують свої питання, діти гуртуються навколо захоплючої гри.
А подарував її Гуманітарному центру 10-річний черкащанин Сергійко.

Відкрита повномасштабна війна з рашкою застала його у за кордоном. Разом із мамою хлопчик нині живе у Швейцарії. Родина негайно розгорнула збір гуманітарної допомоги, яку відвезли до Черкас. Не сидів склавши руки і Сергійко, який разом з дорослими фасував і пакував вантаж.

Будучи у безпеці, далеко від російських бомб і ракет, Сергійко так перейнявся долею своїх однолітків, яких війна позбавила даху над головою, що вирішив подарувати їм щось від себе. Вибір впав на стіл аерохокею, який стояв без діла у оселі родини у Черкасах.

– У нас там вдома стоїть стіл аерохокею, оскільки я зараз не в Черкасах, то не можу на ньому грати, а моїм одноліткам, що втратили свої домівки, він потрібніший. Вони будуть грати і їм стане веселіше. Давай віддамо!, – запропонував він мамі.

Сказано-зроблено. Тепер діти, замість того щоб нудитись, чекаючи на батьків, які отримують гуманітарну допомогу, весело проводять час у грі зі своїми однолітками.

– Російські бомби вбивають та калічать і дорослих і дітей. Приклад Сергійка свідчить про те, що навіть діти усвідомлюють, що перемогти навалу зі сходу, яка несе смерть і руйнування, можна лише об’єднавшись, і що для перемоги кожний повинен робити те, що він може, – прокоментувала журналістам “City News” прес-секретар Гуманітарного центру Черкаської міськради Ольга Прилуцька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *