19-річний “наркобарон” з Черкас збудував бізнес у гаражі

19-річний черкащанин орендував у гаражному кооперативі гараж де фасував, збував і зберігав наркотики. При обшуці поліцейські вилучили більш як пів кілограма наркотичних засобів на понад 160 тисяч гривень.

Як повідомила пресслужба ГУ НПУ у Черкаськійц області, працівники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцейськими Черкаського районного управління поліції затримали 19-річного місцевого мешканця, який продавав наркотики.

Під “базу” свого наркосиндикату юнак орендував гараж у одному із гаражних кооперативів міста і влаштував фасувальний цех та склад для наркотичних і психотропних речовин,

Під час проведення невідкладного обшуку у гаражі правоохоронці виявили та вилучили близько 615 прозорих поліетиленових пакетів з речовиною білого кольору, (ймовірно амфетамін) загальною вагою близько 495 грамів, а також 289 пакетів з речовиною рослинного походження схожою на канабіс, загальною вагою близько 231 грам.

Сума вилученого становить понад 160 тисяч гривень. Речові докази направлені на експертні дослідження. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *