До фронтовиків з Черкас поїхала допомога, зібрана волонтерами

Маскувальні сітки, аптечки для військових, консервований гуляш, армійські розкладушки, каримати, спальні мішки, засоби гігієни та кілька сіток картоплі,  – все це для передачі солдатам на передову волонтери ГО «Вільний простір» отримали у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Про це, з посиланням на волонтерку  Альону Шапаренко, повідомили журналісти «City News».

– Волонтерством почали займатись з перших днів тотального вторгнення військ рф в Україну. Возили допомогу на блокпости, бійцям територіальної оборони, іншим волонтерам. Потім почали передавати все необхідне військовим на фронт. Волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» побачили мій допис у соцмережах про те, що ми збираємо допомогу для українських захисників, для чого, у буквальному розумінні, ходимо по людях, і  запропонували співпрацю. Так що з «Пунктом благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» ми постійні партнери, і зараз, завдяки їм формуємо новий вантаж для українських військових, які нині захищають Україну на передовій, – Альона Шапаренко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» функціонує з перших днів нової хвилі агресії рф проти України. Очільником і засновником цього волонтерського центру стала керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Під фото (з ліва на право), представник ГО «Вільний Простір» Марина Потамошнєва, керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура та волонтер Альона Шапаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *