Ще семеро Героїв із Черкащини поклали своє життя на захист Батьківщини

У Черкасах відбулися жалобні церемонії прощання з бійцями, які захищали до останню рідну Батьківщину. Це молодший сержант Володимир Демченко, старший солдат, стрілець-санітар Сергій Білан, головний сержант механізованого взводу Микола Боть та старший солдат Андрій Книрик. Про це повідомила голова Черкаської РВА Валерія Бандурко.

Демченко Володимир Ігорович, 1996 року народження, народився у Києві, навчався в Черкасах, загинув 19.05.2022 поблизу населеного пункту Новоселівка Ясинуватського району Донецької область, отримавши поранення несумісне з життям.

Білан Сергій Олександрович,1996 року народження, проживав у Черкасах, загинув 21.05.2022, на підступах до міста Сєвєродонецьк, Луганської області, під час бою в результаті мінометного обстрілу, від отриманого поранення несумісного з життям.

Боть Микола Васильович, 1966 року народження, народився у Черкасах, загинув 25.05.2022 у результаті артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області.

Книрик Андрій Володимирович, 1977 року народження, народився у Черкасах, загинув 25.05.2022 внаслідок танкового обстрілу в районі населеного пункту Ниркове, Луганської області, в результаті отриманих травм, несумісних з життям.

Жителі Сміли попрощалися з земляком, солдатом, лінійним наглядачем взводу механізованого батальйону Андрієм Захарченком.

Захарченко Андрій Павлович, 1977 року народження, проживав у місті Сміла, загинув 22.05.2022 у бою за Батьківщину.

До Руськополянської громади надійшла сумна звістка. Загинув старший водій-гранатометник мінометного розрахунку мінометного взводу мінометної батареї механізованого батальйону Максим Шолька.

Шолька Максим Васильович, 1991 року народження, народився в Черкасах, проживав у селі Геронимівка Черкаського району, загинув 30.03.2022 поблизу населеного пункту Авдіївка Донецької області.

У Балаклеївській громаді провели в останню путь солдата-земляка Миколу Гавриша.

Гавриш Микола Григорович, 1988 року народження, проживав у селі Костянтинівка Балаклеївської ТГ, Черкаського району, загинув 29.05.2022 внаслідок бойового зіткнення та масового артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Оріхове Луганської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *