Одяг та ковдри з Німеччини отримав Гуманітарний центр Черкас

Гуманітарну допомогу, яку недавно двома «бусами» з німецького міста Нойруппін до «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» (Черкаси) волонтери почали розподіляти одразу після прибуття.

Як повідомили журналісти «City News», фургон з одягом, постільною білизною, ковдрами, рушниками та засобами гігієни волонтери «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» для роздачі переселенцям відвантажили волонтерам Гуманітарного центру Черкас.

Волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» не дозволяють гуманітарним вантажам залежуватись на складі. Те, що надходить, негайно розподіляють між армією і іншими волонтерами, які гарантують передачу допомоги саме тим, хто її потребує.

– Щойно отримали цю гуманітарну допомогу, ми одразу почали її розподіляти. Одяг, ковдри, рушники, засоби гігієни ось вже віддали волонтерам Гуманітарного центру Черкас, які нині чи не найбільше працюють з переселенцями, – прокоментувала очільниця «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Не можуть не радіти такій оперативності і волонтери Гуманітарного центру Черкас.

– Ми раді будь-якій допомозі, бо щодня до Гуманітарного центру звертається багато осіб, які через війну змушені були залишити свої домівки. Рушники, ковдри, одяг дуже потрібні переселенцям, бо чимало людей нині залишились взагалі без будь-яких речей, – прокоментувала координатор Тетяна Діденко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його засновник і очільник – керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *